Vlaanderen integraalwaterbeleid.be
Home

Zoekresultaten

4 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type itemNieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
11de Waterforum (2014) - Waterschaarste en droogte (presentaties beschikbaar)
De stijgende druk op onze watervoorraden, klimaatverandering en toenemende verharding doen de kans op waterschaarste en droogte toenemen. Tijdens het 11de Waterforum zoomen we in op de effecten van waterschaarste en droogte op de kwaliteit en de kwantiteit van het oppervlaktewater, het grondwater en het drinkwater.
Bevindt zich in Kalender
12de Waterforum: Waterbalansen als brug tussen kennis en beleid
Het 12de CIW Waterforum staat in het teken van waterbalansen. Waterbalansen als sluitstuk van monitoring en modellering. Waterbalansen als schakel tussen waterkwaliteit en waterkwantiteit. Waterbalansen als brug tussen kennis en beleid.
Bevindt zich in Kalender
Info- en ontmoetingsdag 'Water in de buurt'
Een initiatief van de bekkensecretariaten van het Dijle-Zennebekken, het Demerbekken en het Maasbekken en Grenzeloze Schelde vzw.
Bevindt zich in Kalender
Studiedag 'Water in transitie'
De zorg voor veilig, zuiver en recreatief water dwingt tot een vooruitziend en adaptief integraal waterbeleid. De lokale besturen hebben hierin samen met hun partners een cruciale rol, zowel in het waterbeleid als in de publieke ruimte rond het water. Op 22 oktober 2013 organiseren de VVSG, Vlinter en de CIW een studiedag over integraal lokaal waterbeleid voor en door lokale besturen.
Bevindt zich in Kalender
Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid