Vlaanderen integraalwaterbeleid.be
Home > Nieuws > CIW-netwerkmoment, woensdag 13 maart

CIW-netwerkmoment, woensdag 13 maart

Dit jaar bestaat de Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) 15 jaar. Al 15 jaar verbinden we waterbeheerders, overheidsadministraties en waterbedrijven en werken we samen aan een integraal waterbeleid in Vlaanderen.

Als CIW worden wij voortdurend uitgedaagd om in te spelen op veranderingen en nieuwe uitdagingen, om de vinger aan de pols te houden met wat er gebeurt bij watergebruikers en in aanverwante domeinen, om open te staan voor innovatie en nieuwe technologieën, ...

Daarom wil de CIW haar partnernetwerk verder uitbouwen. De dialoog en kruisbestuiving zal ons in staat stellen om de uitdagingen voor het waterbeleid samen en krachtdadiger aan te pakken. En die uitdagingen zijn niet min willen we in Vlaanderen een robuust watersysteem dat de effecten van klimaatverandering kan opvangen, de vele functies en diensten kan blijven garanderen en de ecosystemen beschermt.

We nodigen u dan ook graag uit op het eerste CIW-netwerkmoment op woensdag 13 maart, van 15u tot 18u in Leuven (VAC-Dirk Boutsgebouw, Diestsepoort 6, Leuven). Het wordt een event waarop inspireren, informeren en ontmoeten centraal staat.CIW-netwerkmoment

De CIW-voorzitter brengt ons een vooruitblik op de koers die we willen zetten om de uitdagingen voor het waterbeleid het hoofd te bieden. Aansluitend brengt Filip Van den Abeele een inspirerende lezing. Daarna kunt u kennismaken of bijpraten bij een hapje en een drankje.

Als wetenschapper-comedian-ondernemer en voormalig chef Wetenschap van de VRT kan Filip Van den Abeele als geen ander wetenschappelijke thema’s op een bevattelijke manier uitleggen, met een laagje spitsvondige humor en steevast verrassende conclusies.

 

Ik schrijf me in voor het CIW-netwerkmoment

gearchiveerd onder: ,
Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid