Vlaanderen integraalwaterbeleid.be
Home > Inschrijving studiedagen > Infomoment 'Wateroverlast aanpakken, dat doen we samen !'

Infomoment 'Wateroverlast aanpakken, dat doen we samen !'

Dinsdag 17 oktober 2017, van 10u tot 13u30, Auditorium Vlaamse Milieumaatschappij, Dokter De Moorstraat 24-26, 9300 Aalst.

Dit voorjaar informeerde de CIW bij burgemeesters, schepenen en gemeentelijke ambtenaren naar het overstromingsrisico in hun gemeente, welke maatregelen ze nemen en of en hoe ze hierover communiceren naar hun inwoners. De resultaten van deze peiling worden op 17 oktober gepresenteerd.

Aansluitend lichten Geraardsbergen en Sint-Gillis-Waas toe hoe zij wateroverlast samen met hun inwoners slim aanpakken en we leggen uit waarom een hemelwaterplan een must is voor een sterk overstromingsbeleid.

Wenst u zich graag in te schrijven, vul dan onderstaande gegevens in.

1. Uw gegevens (verplicht)
2. Opmerkingen
tekens resterend

Uw gegevens worden enkel geregistreerd ikv deze inschrijving. Volgens de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer hebt u het recht om de gegevens die betrekking hebben op u in te zien. Indien deze gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant (meer) zijn, kan u in voorkomend geval de verbetering of verwijdering ervan aanvragen bij het secretariaat van de Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid, die tevens houder is van de bestanden.

gearchiveerd onder:
Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid