Vlaanderen integraalwaterbeleid.be

Vlaamse waterdagen

In Vlaanderen werken dagelijks heel wat organisaties rond water. Of het nu gaat om natuurbescherming of recreatie, drinkwater of afvalwater, of het aanpakken van droogte en wateroverlast... we vinden water allemaal enorm belangrijk. Er beweegt ook heel wat op het vlak van water in Vlaanderen en daar mogen we trots op zijn!
  • Vlaamse waterdagen
  • 2022-03-19T00:00:00+01:00
  • 2022-03-27T23:59:59+02:00
  • In Vlaanderen werken dagelijks heel wat organisaties rond water. Of het nu gaat om natuurbescherming of recreatie, drinkwater of afvalwater, of het aanpakken van droogte en wateroverlast... we vinden water allemaal enorm belangrijk. Er beweegt ook heel wat op het vlak van water in Vlaanderen en daar mogen we trots op zijn!
  • Wanneer 19-03-2022 tot 27-03-2022 (Europe/Brussels / UTC100)
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal

Tijdens de Vlaamse waterdagen, van 19 tot 27 maart 2022 staan een hele reeks activiteiten rond water en watergebonden natuur op het programma. Een voorsmaakje vind je alvast in de evenementenkalender

Organiseert jouw organisatie of vereniging ook een wateractiviteit op of rond Wereldwaterdag (22 maart). Laat het weten via www.waterdagen.be. De Vlaamse Waterdagen bieden een gratis platform om je wateractiviteit in de kijker te zetten. Laat jong en oud beleven hoe mooi en belangrijk water is en voeg jouw spetterende activiteit toe aan de Vlaamse Waterdagen! 

Vlaamse waterdagen

Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

De Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) is een overlegplatform van de diverse beleidsdomeinen en bestuursniveaus die bij het waterbeleid betrokken zijn. Ook waterbedrijven nemen deel aan het overleg. Deze samenwerking zorgt voor een gecoördineerde en geïntegreerde aanpak van het waterbeleid en waterbeheer in Vlaanderen.