Vlaanderen integraalwaterbeleid.be
Home > Inschrijving studiedagen > Inschrijvingsformulier CIW-event 2020

Inschrijvingsformulier CIW-event 2020

 

2020 wordt een jaar van verandering voor de Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW).

Een jaar geleden maakte de CIW bekend dat ze haar werking zal optimaliseren en haar partnernetwerk uitbreiden. Op die manier wil ze beter voorbereid zijn op de uitdagingen waar het waterbeleid voor staat, de vinger aan de pols houden bij de watergebruikers en op het terrein, en open staan voor nieuwe kennis en innovatie.

Waterbeheerders, andere overheden, lokale besturen, sectororganisaties, ... allen kregen ze de kans om voorstellen te formuleren. Ondertussen krijgen de plannen voor de vernieuwde CIW concreet vorm. Tijd dus voor een update.

  • Datum en uur: donderdag 6 februari 2020, van 16u00 tot 19u00 (onthaal vanaf 15u30)
  • Locatie: PAC Zuid, Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent

Voorzitter Bernard De Potter blikt samen met u terug op het afgelopen traject en geeft een vooruitblik op de vernieuwde CIW. Communicatie, consultatie en co-creatie zijn daarbij sleutelwoorden. Minister Zuhal Demir brengt in een videoboodschap de kernpunten voor het toekomstig waterbeleid. En Cyriel Kortleven beloofde ons een inspirerende lezing. Daarna kunt u kennismaken of bijpraten bij een hapje en een drankje.

Wenst u zich in te schrijven, vul dan onderstaande gegevens in.

Deelname is gratis, maar inschrijving is verplicht. Inschrijven kan tot 31 januari. 

 

1. Uw gegevens (verplicht)
tekens resterend
Uw gegevens worden enkel geregistreerd ikv deze inschrijving. Volgens de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer hebt u het recht om de gegevens die betrekking hebben op u in te zien. Indien deze gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant (meer) zijn, kan u in voorkomend geval de verbetering of verwijdering ervan aanvragen bij het secretariaat van de Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid, die tevens houder is van de bestanden.

 

gearchiveerd onder: Infodag
Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid