Vlaanderen integraalwaterbeleid.be

Dijle-Zennedag: Leve(n)de Woluwe

  • Wanneer 14-10-2022 van 09:30 tot 16:30 (Europe/Brussels / UTC200)
  • Waar Cultureel Centrum Agora Kraainem
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal

De Woluwe, tot voor kort een vergeten en verborgen rivier, krijgt haar plaats terug in het landschap. Kom ontdekken hoe de Woluwe en haar zijbeken als katalysator ingezet worden voor herstel van het groenblauw netwerk en gebiedsontwikkeling.

Laat je inspireren op de derde Dijle-Zennedag op vrijdag 14 oktober, in samenwerking met de gebiedscoalitie ‘Leve(n)de Woluwe’.

In de voormiddag luisteren we naar inspirerende ervaringen en projecten. Na de lunch verkennen we realisaties langs de Woluwe, de Kleine Maalbeek en de Wezembeek.

Afspraak in het Cultureel Centrum AGORA, Patronaatstraat 9, 1950 Kraainem (9.30 uur -16.30 uur). Inschrijven is gratis en kan via www.brabantsekouters.be/agenda/dijle-zennedag. Je vindt er ook het volledige programma.

De gebiedscoalitie Leve(n)de Woluwe is een samenwerking tussen: Vlaamse Milieumaatschappij, gemeenten Kraainem, Wezembeek-Oppem, Zaventem, Machelen, Steenokkerzeel en stad Vilvoorde, Vlaamse Landmaatschappij, Bekkensecretariaat Dijle-Zennebekken, De Werkvennootschap, Agentschap voor Natuur en Bos, Leefmilieu Brussel, Aquafin en de Provincie Vlaams-Brabant.

Laat je inspireren op de derde Dijle-Zennedag op vrijdag 14 oktober 2022, in samenwerking met de gebiedscoalitie ‘Leve(n)de Woluwe’.Laat je inspireren op de derde Dijle-Zennedag op vrijdag 14 oktober 2022, in samenwerking met de gebiedscoalitie ‘Leve(n)de Woluwe’.

Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

De Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) is een overlegplatform van de diverse beleidsdomeinen en bestuursniveaus die bij het waterbeleid betrokken zijn. Ook waterbedrijven nemen deel aan het overleg. Deze samenwerking zorgt voor een gecoördineerde en geïntegreerde aanpak van het waterbeleid en waterbeheer in Vlaanderen.