Vlaanderen integraalwaterbeleid.be

Meet & Match event - Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie voor Water

  • Wanneer 02-02-2023 van 10:00 tot 12:30 (Europe/Brussels / UTC100)
  • Waar Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88, 1000 Brussel
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal

Ben jij ook actief in de wereld van watergebonden onderzoek, ontwikkeling of innovatie? Dan sta je er niet alleen voor. We staan voor gelijkaardige uitdagingen en we lopen met meerdere partijen tegen dezelfde dingen aan. Door kennis te delen over hoe we daarmee omgaan en door expertises met elkaar te verbinden, kunnen we een boost geven en elkaar wederzijds versterken.

Want het waterlandschap leeft en moet in beweging blijven. Omdat de rol van water in onze werk- én leefomgeving steeds belangrijker wordt. Omdat we merken hoe kwetsbaar onze samenleving is door de toename van buitengewone omstandigheden zoals droogte, hitte en overstromingen. Omdat veerkracht voor ons geen holle term is maar een cruciaal begrip dat onlosmakelijk verbonden is aan het verhogen van de weerbaarheid van ons watersysteem.

Afgelopen maanden zijn de Vlaamse en Europese ambities aangescherpt. Daarbij horen calls, projectoproepen en financieringskanalen die gelanceerd of in aantocht zijn. Hoog tijd dus om samen onze kansen te verkennen!

We nodigen je uit op het Meet & Match event dat de Vlaamse waterkrachten wil bundelen. We tonen er waarom samenwerken écht beter werkt. We willen nieuwe waterpartners elkaar laten vinden en zorgen dat je de boot niet mist. We loodsen je doorheen de verschillende Vlaamse en Europese financieringskanalen, voorzien interactieve denktafels en matchmaking in verschillende korte gespreksrondes. 

Ontdek het programma en schrijf je in.

Inschrijven is gratis en kan tot 25 januari.

Meet and Match OOI Water

Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

De Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) is een overlegplatform van de diverse beleidsdomeinen en bestuursniveaus die bij het waterbeleid betrokken zijn. Ook waterbedrijven nemen deel aan het overleg. Deze samenwerking zorgt voor een gecoördineerde en geïntegreerde aanpak van het waterbeleid en waterbeheer in Vlaanderen.