Vlaanderen integraalwaterbeleid.be

CIW-event 2020

  • Wanneer 06-02-2020 van 16:00 tot 19:00 (Europe/Brussels / UTC100)
  • Waar PAC Zuid, Woodrow Wilsonplein 2, Gent
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal

Op donderdag 6 februari 2020 ontving de CIW een 250-tal vertegenwoordigers van waterbeheerders, de verschillende overheden (van lokaal, Vlaams tot federaal), rioolbeheerders, waterbedrijven, kennis- en onderzoeksinstellingen, middenveldorganisaties en sectorfederaties tijdens een meer dan geslaagd event.

CIW-voorzitter Bernard De Potter gaf er toelichting bij de CIW-werking en bij het proces om de CIW-werking te vernieuwen en het partnernetwerk voor water verder uit te bouwen. Victor Dries, raadgever Omgeving voor het kabinet van Minister Zuhal Demir, bracht een bevlogen lezing over samenwerking binnen het waterbeleid. En Cyriel Kortleven overtuigde om de veranderingen in het waterbeleid met open blik aan te gaan. De deelnemers konden ook hun wens voor de CIW meegeven. We sloten de dag af met een netwerkborrel.

Raadpleeg de presentatie van de CIW-voorzitter

CIW-event 2020 (header)

Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

De Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) is een overlegplatform van de diverse beleidsdomeinen en bestuursniveaus die bij het waterbeleid betrokken zijn. Ook waterbedrijven nemen deel aan het overleg. Deze samenwerking zorgt voor een gecoördineerde en geïntegreerde aanpak van het waterbeleid en waterbeheer in Vlaanderen.