Vlaanderen integraalwaterbeleid.be

Webinar Blue Deal Impactmonitoring

  • Wanneer 28-06-2023 van 13:00 tot 14:00 (Europe/Brussels / UTC200)
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal
Met de ondersteuning van tal van projecten, maakt de Blue Deal Vlaanderen meer weerbaar tegen droogte en waterschaarste. Om te zorgen dat deze projecten leiden tot meer en betere projecten, verzamelen we informatie over de resultaten van de investeringen en hun impact op het watersysteem. Op 28 juni stelden we de resultaten van die impactmonitoring voor tijdens een webinar.
  
Wil je het webinar graag herbekijken, of kon je er niet bij zijn? We bundelden voor jou de opname en alle relevante informatie over de Blue Deal impactmonitoring.
  
Tijdens het webinar kregen de deelnemers meer toelichting over:
  • Waarom we de impact van de Blue Deal monitoren.
  • Wat de resultaten en de achterliggende methodes zijn.
  • Wat de inspanningen van de Blue Deal op terrein opleveren.

> herbekijk het webinar

De meest relevante informatie over de impactmonitoring is samengebracht op de Blue Deal website. Je vindt er toelichtingen en shapefiles voor grondwater en stedelijk water waarmee je zelf aan de slag kan. Heb je nog meer informatie nodig, contacteer dan het Blue Deal loket.

> naar de Blue Deal website

Het webinar over de impactmonitoring was een initiatief in samenwerking met Sumaqua.

Webinar impactmonitoring Blue Deal

Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

De Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) is een overlegplatform van de diverse beleidsdomeinen en bestuursniveaus die bij het waterbeleid betrokken zijn. Ook waterbedrijven nemen deel aan het overleg. Deze samenwerking zorgt voor een gecoördineerde en geïntegreerde aanpak van het waterbeleid en waterbeheer in Vlaanderen.