Vlaanderen integraalwaterbeleid.be

Benieuwd naar de uitdagingen van de projectgroep Decentrale Waterzuivering?

Ben je je bewust van de wateruitdagingen voor je bedrijf of voor huishoudens? Wil je actie ondernemen, maar je weet niet hoe je het aanpakt? Heb je een technologische of conceptuele oplossing die je wil delen? Of ben je benieuwd naar nieuwe innovatietrajecten? De WaterKlimaatHub nodigt je uit op het eerste ‘Samen over water’ event op 21 april 2022.
  • Wanneer 21-04-2022 van 12:30 tot 18:00 (Europe/Brussels / UTC200)
  • Waar Bluebridge, Ostend Science Park Wetenschapspark 1 8400 Oostende
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal

Ontmoet er bedrijven, watergebruikers, technologieleveranciers en waterexperten. Proef wat er leeft en denk mee na over kosten en baten en hoe we samen waterrisico’s kunnen aanpakken.
Eén van de thema's op de agenda is de afweging tussen centraal of decentraal zuiveren van huishoudelijk afvalwater. Griet Defloor van Aquafin is projectleider van de CIW-projectgroep Decentrale waterzuivering en geeft er toelichting over dit recent opgestarte project.

Meer info over de CIW-projectgroep Decentrale Waterzuivering.
Meer over het event 'Samen over water' en mogelijkheid tot inschrijven.

Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

De Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) is een overlegplatform van de diverse beleidsdomeinen en bestuursniveaus die bij het waterbeleid betrokken zijn. Ook waterbedrijven nemen deel aan het overleg. Deze samenwerking zorgt voor een gecoördineerde en geïntegreerde aanpak van het waterbeleid en waterbeheer in Vlaanderen.