Vlaanderen integraalwaterbeleid.be
Home > Bekkens > Netebekken > Gebiedsgerichte werking > Integraal project Molenbeek-Bollaak > PPT opstartvergadering

PPT opstartvergadering

Tijdens de opstartvergadering wordt het volledige afstroomgebied van de Molenbeek-Bollaak doorgelicht: wat zijn de drukken, knelpunten, opportuniteiten, meetgegevens waterkwaliteit, overstortgegevens,... De analyse is opgesplitst voor de deelstroomgebieden: bovenlopen Bollaak, vallei Bollaak-Kleine Beek, Delfte Beek, Klein Wilboerebeek, Tappelbeek en Boshovenloop. De PPT vormt een naslagwerk met de meest recente screeningsgegevens voor de verschillende waterlopen.

application/vnd.openxmlformats-officedocument.presentationml.presentation icon NET_IPMolenbeek-Bollaak_2016-11-29.pptx — application/vnd.openxmlformats-officedocument.presentationml.presentation, 115.21 MB (120805998 bytes)

Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

De Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) is een overlegplatform van de diverse beleidsdomeinen en bestuursniveaus die bij het waterbeleid betrokken zijn. Ook waterbedrijven nemen deel aan het overleg. Deze samenwerking zorgt voor een gecoördineerde en geïntegreerde aanpak van het waterbeleid en waterbeheer in Vlaanderen.