Vlaanderen integraalwaterbeleid.be

Mrt. 2021 - Het Demerbekken nodigt 4x uit

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we in het Demerbekken opnieuw een aantal events. Reserveer alvast een plaatsje in uw agenda voor volgende events. U kan zich ook al inschrijven voor het Waterplatform.

 

Nieuwsbrief, maart 2021

Meer informatie over deze initiatieven en de mogelijkheid tot inschrijven volgen nog. Corona maakt het moeilijker om samen te komen, maar dat houdt ons niet tegen. Voor elk event gaan we op zoek naar een geschikte formule, digitaal of live, zodat jullie op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt in het Demerbekken.

Welkom op het 3de platform voor De Wijers

De Stuurgroep De Wijers, de partners van het Waterplatform en het Bekkenbestuur van het Demerbekken nodigen je alvast van harte uit voor het webinar "Waterplatform De Wijers" op vrijdag 23 april 2021.

Het platform brengt elk jaar de partners samen om de waterproblematiek van De Wijers te bespreken. We focussen op alle aspecten van het watersysteem en informeren over het integrale waterbeleid in De Wijers om vervolgens samen een aanpak uit te werken.

Raadpleeg de agenda en schrijf je in. 

 

Waterplatform De Wijers, 23 april 2021

 

Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

De Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) is een overlegplatform van de diverse beleidsdomeinen en bestuursniveaus die bij het waterbeleid betrokken zijn. Ook waterbedrijven nemen deel aan het overleg. Deze samenwerking zorgt voor een gecoördineerde en geïntegreerde aanpak van het waterbeleid en waterbeheer in Vlaanderen.