Vlaanderen integraalwaterbeleid.be

Chap’Eau voor de Warmbeek! Iedereen welkom op 24/9!

Graag nodigen we iedereen uit voor Chap'Eau aan de Warmbeek op zondag 24 september 2017. Het betreft een gevarieerde en familiale happening aan de oevers van één van onze mooiste rivieren. Een event waar we als bekkensecretariaat graag aan meewerken.

De Warmbeek is een beek vol leven! Ze bewijst dat goede waterkwaliteit geen utopie is en de inspanningen die wij allemaal samen leveren lonen! Daarom, hoedje af en chapeau voor iedereen die elke dag werkt aan zuiver water.

Vooruitgang mag gevierd worden, met sport en ontspanning op een plek in Vlaanderen die er bovenuit steekt. Daarom wordt Chap'eau dit jaar aan de Warmbeek georganiseerd en meer specifiek aan De Tomp in Hamont-Achel, midden in natuurgebied. Van hieruit vertrekken verschillende wandelingen, fiets- en mountainbiketochten en een natuurloop. Op het terrein is er kinderanimatie, eet- en drankstandjes, een infomarkt... Kortom voor elk wat wils. Meer informatie en inschrijvingen via http://www.chap-eau.be/

Wij hopen je daar alleszins te ontmoeten!

 

Chap'eau

Integraalwaterbeleid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

De Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) is een overlegplatform van de diverse beleidsdomeinen en bestuursniveaus die bij het waterbeleid betrokken zijn. Ook waterbedrijven nemen deel aan het overleg. Deze samenwerking zorgt voor een gecoördineerde en geïntegreerde aanpak van het waterbeleid en waterbeheer in Vlaanderen.